KUNDEUDTALELSER

Charlotte Slente

Charlotte Slente, Secretary General, Danish Refugee Council

Signe Biering Nielsen engagerer sig hurtigt i samtaler om dine kerneværdier som leder, herunder hvad du bringer med ind i dit job. Hun evner at forstå og hjælpe dig til at se dine styrker og bruge dem proaktivt i din ledelse. Samtidig coacher hun dig til at forstå og håndtere dine udfordringer. Hun er autentisk og har en umiddelbar evne til at forstå din motivation og drivkraft, mens hun har en nysgerrighed og er loyal og diskret. Hun er dermed en fremragende ledelsescoach. 

Daniel Shapiro

Daniel Shapiro Former United States ambassador to Israel (July 2011-January 2017). 

En af de væsentligste evner hos en diplomat som hos en coach er en evne til at lytte. Og Signe er en af de bedste lyttere du vil møde. Samtaler med hende reflekterer hendes lange erfaring som seniorrådgiver til topledere i internationale miljøer. Hun uddrager det væsentligste, anvender sin skarpe analytiske hjerne og dybe intuition og tilbyder derefter gennemtænkt, velargumenteret og praktisk rådgivning.  

 
Anne Louise Grindsted

Anne Louise Grindsted, Deputy Ambassador, Royal Danish Embassy, Spain

Hvor Signe Biering Nielsen adskiller sig fra andre coaches er hendes evne til at stille de rigtige, men svære spørgsmål og nudge dig til at finde de svar, der er rigtige for dig. Og så hjælper hun dig med at nå dine mål ved at sætte konkrete målsætninger hen ad vejen. Signe har en dyb forståelse for, hvad der skal til for at lykkes i internationale organisationer.  

 

Signe var min coach på et tidspunkt hvor jeg skulle træffe vigtige beslutninger om min fremtid. Under vores sessioner motiverede hun mig til at tage konkrete karrierebeslutninger som jeg ikke havde forestillet mig mulige. Og hun hjalp mig opnå mål som jeg ville have haft svært ved at klare alene. Men med hende ved min side så det pludselig ikke så uoverskueligt ud – hun hjalp mig med at få øje på potentialet og stile højere.  

 

Signe er ikke blot et meget rummeligt og kærligt menneske, hun har også en fantastisk humoristisk sans, hvilket gør en stor forskel, når man skal arbejde med de svære spørgsmål i tilværelsen.

Sven Dethlefs photo.jpg

Dr. Sven Dethlefs, Executive Vice President, Global Marketing & Portfolio, Teva Pharmaceuticals

Signe Biering Nielsen er reflekteret og eftertænksom. Hun evner at perspektivere de konkrete udfordringer med udgangspunkt i en solid analyse. Hun er fordomsfri og åben, og er samtidig ikke bange for at udtrykke hvad hun opfatter som rigtig og forkert. Det er denne ligefremme stil, der skubber til diskussionen og fører til personlig udvikling.  

 
Anne Louise Grindsted

David Michael Schjerlund, Head of Trade, Royal Danish Embassy, Paris

Gennem mit arbejde med Signe Biering Nielsen har jeg fået større klarhed, øget fokus og forbedret performance. Over de sidste par år har jeg haft glæden af online coaching sessioner med Signe. Med en lederstilling i udlandet har jeg har haft en særlig position, som Signe – pga. sin faglige baggrund – er velplaceret til at forstå og udvikle. Desuden har Signe både gode coachingværktøjer og en veludviklet empati. Disse evner har medført at vores samtaler har været både indsigtsfulde og handlingsorienterede. 

 

Signe har et skarpt øje for falske narrativer og mentale hindringer og hun holder sig ikke tilbage fra at tale om dem. Gennem vores fælles sessioner har hun hjulpet mig til at få øje på nogen ’sandheder’, der viste sig ikke at holde vand. At se dem dø (som hun engang beskrev det) er nødvendigt og frigørende, om end ikke altid rart.

 

Skriv til os for at finde ud af, hvad The Coaching Room kan tilbyde dig og for at finde ud af, hvordan vi sammen kan udvikle dine særlige kompetencer og evner.  

Vores samarbejde kan omfatte et par møder, for at håndtere særligt udfordrende og hastende spørgsmål. Eller det kan være en længerevarende udvikling for dig som leder.

 

Vi vil skræddersy en pakke til dine særlige behov og vi kan mødes fysisk eller online.